پیشنهادهای راهبردی بخش خصوصی برای مواجهه با بحران آب به دولت ارائه شد

به گزارش کتاب دینا، رئیس اتاق ایران طی نامه ای به رئیس جمهور، توسعه چاه های غیرمجاز در سطح کشور، بیلان منفی آب­ های زیرزمینی، نشست زمین، افزایش مداخلات انسانی و تغییر اقلیم، بی توجهی به حق آبه های زیست محیطی، آلودگی منابع آبی، فقدان دیپلماسی فعال در بهره برداری از آب های مرزی کشور و تنش­های اجتماعی را به عنوان چالش های اصلی در حوزه آب برشمرد و در این راستا پیشنهادهای راهبردی ارائه داد.

پیشنهادهای راهبردی بخش خصوصی برای مواجهه با بحران آب به دولت ارائه شد

غلامحسین شافعی در این نامه خطاب به ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور دولت سیزدهم با اشاره به مطالعات اجرا شده از طریق مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق ایران، تاکید می کند برای برون رفت از چالش های ناشی از کمبود منابع آبی باید عزم و اراده ملی، هماهنگی بین ارگان ها و دستگاه ها از طریق به کارگیری ابزارها و تجهیزات مناسب فراهم شود.

به باور او یکی از اقدامات مهمی که در این رابطه باید صورت گیرد تهیه نقشه راه و الگویی ویژه به همت کلیه ذی نفعان، نخبگان، بخش خصوصی و نمایندگان قوای سه گانه است. از سویی می توان برای سرعت دادن به فرایند کار از ظرفیت برنامه هفتم توسعه نیز بهره برد.

به باور شافعی موضوع آب و نظام مدیریت آن به یک مسئله مزمن و پیچیده تبدیل شده است که حل آن نیازمند اتخاذ تدابیر نو، کارا و به موقع و نیز تغییر بخش های عمده ای از رویکردهای گذشته است. او تاکید می کند هر چه در شکل گیری یک اقدام عمیق و گسترده ملی درنگ شود، راهکارهای موجود کم اثرتر و با هزینه افزون تری روبه رو می شود.

رئیس اتاق ایران در سرانجام با اتکا به مطالعات مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب و سایر واحدهای مرتبط اعم از استان ها و کمیسیون ها، آمادگی مجلس بخش خصوصی را در به کارگیری کلیه ظرفیت های موجود برای حضور موثر در این جهت مهم اعلام کرد.

متن کامل این نامه از اینجا در دسترس است.

منبع: اتاق بازرگانی ایران

به "پیشنهادهای راهبردی بخش خصوصی برای مواجهه با بحران آب به دولت ارائه شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیشنهادهای راهبردی بخش خصوصی برای مواجهه با بحران آب به دولت ارائه شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید