شرکت های مستقر در پارک های علمی و فناوری 13 هزار میلیارد تومان فروش داشتند

به گزارش کتاب دینا، مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم گفت: آمار فروش شرکت های فناوری تا سال 97 صعودی بود اما از سال 97 شاهد افت در فروش این شرکت ها هستیم.

شرکت های مستقر در پارک های علمی و فناوری 13 هزار میلیارد تومان فروش داشتند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی کتاب دینا، نشست خبری قائم مقام معاون پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مدیران پارک های علم و فناوری با موضوع اقدامات وزارت علوم و شرکت های فناور در زمان شیوع ویروس کرونا امروز به صورت مجازی برگزار گردید.

مهدی کشمیری قائم مقام معاون پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست اظهارداشت: 13 هزار میلیارد تومان فروش شرکت های مستقر در پارک های علمی و فناوری در کشور بوده است. آمار فروش شرکت های فناوری تا سال 97 صعودی بود اما از سال 97 شاهد افتی در فروش این شرکت ها هستیم.

وی با اشاره به نقش شرکت های فناور در تامین احتیاجهای کشور در زمینه ویروس کرونا، گفت: فقط یک شرکت روزانه 60 ونتیلاتور فراوری می نماید و ظرف 40 روز این شرکت هزار ونتیلاتور را تحویل وزارت بهداشت داد و توانست در مدت کوتاهی فراوری خود را 12 برابر کند.

وی ادامه داد: با اوج گیری دوباره کرونا در کشور این شرکت به شدت درگیر تامین احتیاج است و بسیاری تقاضای بیرونی حتی از کشور های اروپایی دارد.

شرکت مستقر در پارک های علم و فناوری در حوزه فراوری محصولات مرتبط با شیوع کرونا فعال هستند

کشمیری با اشاره به دستاوردهای پارک ها در زمان شیوع کرونا، گفت: در مجموع 450 شرکت مستقر در پارک های علم و فناوری در حوزه فراوری محصولات مرتبط با شیوع کرونا فعال هستند که از این تعداد شرکت 150 شرکت در زمینه فراوری تجهیزات بیمارستانی فعال هستند.

وی ادامه داد: فراوری بیش از یک میلیون ماسک در روز، فراوری بیش از 1.5 لیتر مواد ضد عفونی کننده در روز، کیت های تشخیصی، دما سنج های غیر تماسی، لباس حفاظتی، ونتیلاتور از دستاوردهای این شرکت ها است.

وی گفت: تعداد پارک های ایجاد شده در کشور 42 پارک است که از این تعداد 35 پارک وابسته به وزارت علوم، 3 پارک وابسته به جهاد دانشگاهی، یک پارک وابسته به معاونت علمی، یک پارک وابسته به وزارت ICT، یک پارک وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران و یک پارک وابسته به دانشگاه آزاد است.

متوسط سن روسای پارک های علم و فناوری کشور 17 سال کاهش یافت

وی ادامه داد: با انتصاب 16 رییس پارک علم و فناوری در دو سال اخیر متوسط سن روسای پارک ها 17 سال کاهش یافته است.

معاون پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عدم توسعه پارک های علم و فناوری جدید در استان ها و مراکز دانشگاهی را از دیگر سیاست های این وزارتخانه در این زمینه دانست و یادآور شد: طبق اساسنامه ای ایجاد پارک های علم و فناوری توسط وزارت علوم و دستگاه های اجرایی ممنوع است و این در حالی است که در حال حاضر 3 تقاضای جدید برای ایجاد پارک فناوری وزارت نفت، جهاد کشاورزی و نیرو ارسال شده است.

وی یادآور شد: پارک علم و فناوری منطقه ای، دیگر مجوز نمی گیرند. اکنون سعی شده که رویکرد توسعه کمی متوقف گردد و مجوزهای جدید در حوزه بخش های تخصصی داده می گردد.

کشمیری اضافه نمود: سیاست گذار منطقه ویژه علم و فناوری شورای عتف است. برداشت من این است که کارکرد بسیاری از مناطق پیروز محور اصلی مناطق علم و فناوری است و رویکرد کلی این است که عملکرد خوب پارک های علم و فناوری محور اصلی مناطق ویژه علم و فناوری قرار می گیرد.

دانش بنیان ها 99 میلیارد دلار صادرات کردند

معاون پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، میزان صادرات شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری در سال 98 را 99 میلیارد دلار گفت.

وی اضافه نمود: تعداد شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری 9213 شرکت است که یک سوم کل شرکت های دانش بنیان کشور را شامل می گردد و به این تعداد شرکت مبلغ حدود 280میلیارد تومان اعتبارات عمومی و تخصصی اعطا شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

به "شرکت های مستقر در پارک های علمی و فناوری 13 هزار میلیارد تومان فروش داشتند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرکت های مستقر در پارک های علمی و فناوری 13 هزار میلیارد تومان فروش داشتند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید