شروع خرید مرغ مازاد مرغداران از سوی شرکت پشتیبانی امور دام

به گزارش کتاب دینا، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از شروع گسترده خرید مرغ مازاد مرغداران در سراسر کشور اطلاع داد و گفت: روز گذشته 1292 تن مرغ مازاد به نرخ 12 هزار و 900 تومان خرید شد.

شروع خرید مرغ مازاد مرغداران از سوی شرکت پشتیبانی امور دام

به گزارش کتاب دینا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، حسن عباسی معروفان گفت: با هماهنگی های به عمل آمده با وزارت صنعت، معدن و تجارت خرید مرغ مازاد از مرغداران بدون هیچگونه محدودیتی در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام اضافه نمود: در حال حاضر با توجه به عرضه مرغ مازاد از سوی مرغداری های کشور، شرکت پشتیبانی امور دام وارد عمل شده و مطابق با استاندارد سازمان دامپزشکی مبنی بر خرید مرغ با وزن کمتر از دو کیلوگرم؛ در سراسر کشور شروع شده و هیچگونه محدودیتی از این بابت وجود ندارد.

وی گفت: مرغداران به هیچ عنوان نگران فروش مرغ مازاد خود نباشند چرا که دولت بدون محدودیت مرغ تولیدی آنها را خریداری خواهد نمود.

او توضیح داد: روز گذشته 1250 تن مرغ مازاد از مرغداران خریداری شده ضمن اینکه امروز نیز 1292 تن مرغ به نرخ 12 هزار و 900 تومان خریداری شده است که این یک رکورد بی سابقه به شمار می رود.

عباسی معروفان اعلام کرد: مرغداران با طیب خاطر نسبت به جوجه ریزی برای ایام پیش رو اقدام نمایند چرا که دولت به صورت تضمینی مرغ تولیدی آنها را خریداری خواهد نمود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "شروع خرید مرغ مازاد مرغداران از سوی شرکت پشتیبانی امور دام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع خرید مرغ مازاد مرغداران از سوی شرکت پشتیبانی امور دام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید