استفاده از کف پوش نانویی خودترمیم شونده در بیمارستان همدان

به گزارش کتاب دینا به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یکی از بیمارستان های شهر همدان از کفپوش های نانویی یک شرکت دانش بنیان استفاده کرده است.

استفاده از کف پوش نانویی خودترمیم شونده در بیمارستان همدان

این کفپوش ها قابلیت خودترمیم شوندگی دارند. این پوشش ها از جنس پلی یورتان پایه آب بوده که در مجاورت گرما می تواند ترک ها و آسیب های وارد شده به خود را ترمیم کند.

معمولاً در پوشش های پلیمری از حلال های آلی استفاده می شود که برای محیط زیست و سلامت جامعه خطرآفرین است. اما در محصولات این شرکت، فناوری استفاده شده که عاری از حلال آلی بوده و پایه آب است.

بنابراین برای محیط زیست و انسان خطر نداشته و می تواند استانداردهای سخت گیرانه برخی کشورها را دریافت کند.

این کف پوش ها را می توان در ضخامت های کمتر از نمونه های موجود در بازار تولید کرد و همچنین می توان آن را روی زیرلایه های مختلف نظیر پلاستیک قرار داد.

ساختار این کفپوش ها در اثر گرما ترمیم می شود. بنابراین این محصول اگر در مقابل نور خورشید قرار داده شود، آسیب های خود را ترمیم می کند.

محمد رونق باغبانی، مدیر فروش شرکت دانش بنیان تولید کننده این محصول گفت: زمانی که ما از فناوری نانو استفاده کردیم پیروز شدیم تا مقاومت به سایش را 7 تا 8 برابر افزایش دهیم. با توجه به اینکه فناوری نانو موجب افزایش دوام و ماندگاری این کفپوش ها می شود، از نظر اقتصادی استفاده از آن ها اقتصادی و مقرون به صرفه است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "استفاده از کف پوش نانویی خودترمیم شونده در بیمارستان همدان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از کف پوش نانویی خودترمیم شونده در بیمارستان همدان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید